Category Navigation:

COLOP şi Microban®Component cu Marcă de Prestigiu
Marca Microban este liderul global în protecţie antibacteriană încorporată – cu nivele de recunoaştere a mărcii care rivalizează cu cele ale altor mari branduri de componente ca Intel, Gore-Tex şi Lycra.
Brandul Microban este o marcă de valoare şi de încredere, care îi asigură pe clienţii Dvs. că primesc cea mai sigură, durabilă şi eficientă protecţie antibacteriană.

Interes crescut de cumpărare
Studii recente au arătat că 69% din cei intervievaţi consideră că produsele cu protecţie antibacteriană aduc un beneficiu important consumatorilor. În plus, sute de cercetări de piaţă cantitative au demonstrat că brandul Microban poate influenţa preferinţele de cumpărare ale consumatorilor, cu beneficii majore asupra cotei de piaţă, gamei de produse şi a politicii de preţuri.

O marcă pentru Retaileri
Retailerii din întreaga lume recunosc puterea brandului Microban, iar partenerii Microban folosesc aceasta pentru a adăuga valoare produselor lor. Brandul Microban poate fi găsit în peste 750 de produse ale liderilor de piaţă cu distribuţie în marile supermarketuri, farmacii şi magazine de decoraţiuni interioare.