Compania

Cea mai mare firmă de distribuţie în domeniul ştampilelor în România, cu o experienţă de peste 10 ani.

Suntem specializați în B2B (Business to Business), distribuția fiind principalul nostru obiect de activitate și nu vânzarea în sistem retail.

Misiunea noastră este să introducem pe piață o gamă cât mai diversificată de ștampile și soluții de marcare individuale, pentru a acoperi în întregime nevoile tuturor clienților.

 

Soluții Complete de Marcare
 

Obiectivul nostru este să oferim soluții complete pentru marcare individuală. Astfel, pe lângă gama de ștampile COLOP, oferim suport, soluții, materiale și echipamente pentru întregul proces de design, producție și vânzare. Punem la dispoziția partenerilor noștri toate tipurile de ștampile: autotușante, Flash (pre-ink), ștampile electronice, datiere și numărătoare, sigilii pentru embosare (timbru sec), precum și cele mai noi tehnologii de producție prin gravură Laser sau polimerizare UV.

 

Calitate Europeană
 

Toate ștampilele COLOP sunt fabricate în Uniunea Europeană, în cele două locații de producție: Austria și Cehia. Pe lângă designul mereu la zi, ne mândrim cu o calitate și fiabilitate corespunzătoare celor mai ridicate standarde. Certificările ISO 9001 și ISO 14001(referitor la protecția mediului) confirmă afirmațiile de mai sus.

 

Grija pentru Mediul Înconjurător
 

COLOP este lider în acest domeniu în privința protecției mediului. Nu oferim doar ștampile cu amprentă de carbon neutră , ci produse ecologice în adevăratul sens al cuvântului: ștampile realizate din plastic reciclat și ștampile realizate din materiale inovatoare - biopolimeri biodegradabili.