Câştigătorii Concursului „Colop Idea competition”

Ideile şi inovaţiile noi sunt pilonii de susţinere ai creşterii succesului COLOP pe pieţele internaţionale. COLOP a creat acum o platformă să împartaşească aceste idei în mod activ şi, pentru prima dată, dă startul unui concurs de idei pentru gama Printer Line.

Din data de 11 Iunie pâna pe 15 August 2012 toată lumea a avut şansa de a comunica cerinţele, opiniile, sugestiile şi ideile pe pagina Colop (ideas.colop.com).


Vă mulţumim pentru participare!


Un juriu internaţional a ales cele mai creative idei. Cei trei câştigători au fost răsplătiţi cu premii.
În continuare vă prezentăm ideile câştigătorilor Ivan D., Roman P. şi Marcello B.


•    Felicitări primului loc

O soluţie creativă din punct de vedere tehnic - un mod nou de schimbare a tuşierelor din ştampilele autotuşante. Juriul a decis ca acesta sa fie câştigătorul locului I, cu un premiu în valoare de 1.500 €!

•    Felicitări locului II

Un concept inovator legat de modul de ambalare a produselor prin adăugarea unor funcţii interesante. Juriul a decis ca acesta sa fie câştigătorul locului II, cu un premiu în valoare de 1.000 €!


•    Felicitări locului III

O ştampilă portabilă Printer multifuncţională a convins juriul să acorde locul III şi un premiu în valoare de 500 €!

 

Vă prezentam câteva idei şi propuneri simpatice şi creative în acelaşi timp. Acestea nu s-au clasat în primele 3 locuri, însa au atras atenţia prin originalitatea lor. Mulţumim înca o data participanţilor!