Imagepac XTRA A9

Imagepac XTRA A9

De la prima apariție a pliculețelor de Imagepac acestea au avut un real succes. Imagepac este primul plic de polimer preambalat comercializat în lume. Este cea mai eficientă metodă de a produce plăcuțe de text, prin expunere UV, combinând avantajele polimerului lichid, fără dezavantajele specifice manipulării acestuia.
Imagepac XTRA are în plus folie de bază care permite montarea și demontarea plăcuței de text fără deformarea acesteia, la fel ca o plăcuță de text tradițională. Acum, gama Imagepac XTRA este completă cu noua dimensiune A9, perfectă pentru realizarea unei singure ştampile (52,5 x 37 mm).

Avantajele Imagepac:
- Ușor de folosit, chiar și de personalul mai puțin experimentat
- Grosime constantă a plăcuțelor de text: 2,3 mm
- Fără bule de aer (pierderi mai mici)
- Stocuri mult mai ușor de controlat
- Costuri de producție mai mici și ușor de calculat
- Gamă largă de dimensiuni: A4, A5, A6, A7, A8 și A9

Întrebări frecvente:
Cum se taie pliculețul de Imagepac fără să mă murdăresc? Filmul folosit trebuie sa fie ceva mai mic decât pliculețul folosit. Asta asigură expunerea, respectiv întărirea polimerului de la marginea plicului. Apoi plicul se poate tăia fără ca fabricantul să se mai murdărească.
De ce plăcuța de text, deja spălată, este lipicioasă chiar și după post-expunere?
Problema se rezolvă prin dizolvarea unei mici cantități de Sare Detac în apa pentru post-expunere. Contrar diferitelor spray-uri sau pudre folosite în mod obișuit, folosind Sarea de post-expunere Detac rezoluția plăcuței de text nu se schimbă.
Cum pot evita depunerea polimerului în periile de curățare ale mașinii de ștampile?
Problema se rezolvă prin folosirea Detergentului Colop, turnat în unitatea de spălare a mașinii de ștampile. Detergentul dizolvă polimerul lăsând periile curate. În același timp, curăță eficient plăcuța de text reținând cele mai fine detalii. Împreună cu Sarea de post-expunere grantează realizarea unei suprafețe fine, nelipicioase.