e-mark® create

Find a dealer close to you!

cumpără online

Imprimare multicoloră

Cartuș HP până la 1,500 imprimări

Imprimare pe suprafețe absorbante

Imprimare continuă

 

Aplicație iOS și Android

Aplicație Windows

 Compatibil cu stația pentru panglici

 Accesorii și consumabile disponibile

Imprimanta mobilă pentru cei creativi

O lume a Inspirației

Imprimă direct și full color pe aproape orice suprafață absorbantă rapid și ușor, pe diverse tipuri de hârtie, carton, textile, plută, piatră, ceramică neglazurată, piele netratată, etc. Amprente colorate, realizate doar prin câteva clickuri în aplicația mobilă sau în cea pentru PC Windows, fac din obiectele banale, unele extraordinare și individuale. Surprinde-ți prietenii și familia adăugând amprente creative pe lucruri la care ei se așteaptă cel mai puțin. Creează un efect WOW și fă-i să zâmbească.

Cum folosești e-mark® create

 1. Descarcă și instalează aplicația
 2. Selectează o amprentă deja existentă sau creeză un design nou
 3. Conectează mobilul sau PC-ul la e-mark create
 4. Trimite amprenta selectată la imprimanta mobilă prin Wi-Fi sau USB
 5. Aplică amprenta instant și full color pe diferite materiale cu o simplă glisare laterală către stânga sau dreapta.
Vezi explicația video

Realizează ambalaje de cadou extraordinare

Dacă vrei să faci fericit pe cineva cu un cadou, un ambalaj frumos și creativ joacă un rol foarte important. Cu e-mark create, nu numai că poți imprima pe hârtia de împachetat, dar poți realiza panglici de bumbac individuale în câteva secunde.

© marina.bastelt

Sacoșe personalizate din textil sau hârtie

Te-ai plictist de sacoșele simple de textil sau hârtie? Pentru un detaliu special sau individual, de ce să nu îți imprimi chiar tu sacoșa? Cu dispozitivul e-mark create, poți imprima pe hârtie, textile și multe alte suprafețe absorbante cât ai clipi. Dacă vrei ca imprimarea să fie rezistentă la apă, folosește un spray de fixare.

Accesorii și Consumabile

Panglică rezistentă la apă e-mark® 

Cartuș de cerneală C2 e-mark®

Stația pentru panglici e-mark®

Etichete termoadezive pentru textile e-mark®

Etichete autoadezive lucioase e-mark®

e-mark create este controlat prin intermediul aplicației e-mark create. Creează propriile amprente direct în aplicație, adăugând imagini și texte sau alege unul din numeroasele șabloane predefinite pe care le găsești deja în aplicație, pentru folosire imediată. Trimite creația către e-mark create și imprimă!

Aplicația e-mark create este disponibilă pentru dispozitivele Andoid și iOS. Conectezi e-mark-ul prin Wi-Fi și trimiți amprentele. Pe lângă aplicația pentru dispozitivele mobile, punem la dispoziție și o aplicație pentru PC Windows. Are aceleași funcționalități ca aplicația mobilă. Amprentele pot fi transmise către e-mark create prin Wi-Fi sau USB.

descarcă aplicația

Toate instrucțiunile de folosire și fișa tehnică a produsului și accesoriilor pot fi găsite în secțiunea Help Centre.

vezi instrucțiunile

Pe lângă șabloanele predefinite din aplicația pentru PC Windows, ai la dispoziție multe modele de amprente pentru diferite ocazii (Crăciun, primăvară, jurnal, casă etc.). Un ghid pas cu pas te ajută să încarci modelele în aplicație.

vezi șabloanele
 • Creează amprente în aplicația gratuită pentru iOS, Android și PC Windows.
 • Cartuș de cerneala C2: potrivit pentru aproximativ 1500 amprente; cerneală specială (CMY), care oferă imprimări luminoase și de înaltă calitate încă de la prima amprentare, chiar și utilizat mai rar.
 • Dimesniunea maximă a amprentei: înălțimea 14.5 mm și lungimea 150 mm
 • Viteza maximă de imprimare: 300 mm/s
 • Modele de amprente gata de utilizare
 • Posibilitatea de a încărca logo-uri și imagini, ușor de imprimat (jpg sau png)
 • Mobilitate și flexibilitate datorată acumulatorului
 • Viața bateriei: 5 ore (de folosire continuă)
 • Baterie: 11.1 V Li-Ion cu min. 600 mAh (3 celule cu 3.7 V fiecare)
 • Transfer de date: USB sau Wi-Fi
 • Greutatea dispozitivului fără ambalaj: 224.5 g
 • Imprimare color mobilă, direct pe suprafețe absorbante
  Inkjet, 600 dpi
 • Conținutul pachetului: e-mark, cartuș cerneală, cablu USB, mufă EU Tip C, Ghid rapid de utilizare
 • Ce materiale pot imprima cu e-mark create?

  E-mark create poate imprima direct pe multiple suprafete absorbante. Acestea includ diferite tipuri de hârtie (hârtie de copiator, craft, hârtie de copt, plicuri, sickere de hârtie, șervețele, pungi de hârtie etc.), carton, lemn netratat, plută, materiale textile (pâslă, bumbac, in, etc.), piatră, ceramică neglazurată etc.

   

  Ce fel de culoare/cerneală folosește e-mark create?

  E-mark este bazat pe tehnologia inkjet. Cartușul standard este un cartuș tricolor (CMY), care permite imprimarea oricărei combinații de culori. A fost special dezvoltat de HP pentru imprimantele mobile. E-mark poate fi folosit doar împreună cu cartușul original COLOP e-mark. Cu un singur cartuș poți imprima până la 1500 de amprente. Pe lângă cartușul standard, sunt disponibile un cartuș cu pigment negru și unul UV.

   

  Din ce punct începe e-mark create să imprime? Cum îl poziționez?

  Semnele de pe părțile laterale ale dispozitivului indică mijlocul amprentei și ajută la poziționarea acesteia într-un spațiu predefinit. În aplicație, poți alege între poziționarea laterală sau centrată. Rigla este un accesoriu foarte folositor pentru poziționarea amprentei.

   

  Cum pot imprima pe panglici cu e-mark create?

  Imprimarea panglicilor este o modalitate grozavă pentru a personaliza cadouri sau decorațiuni. Cu doar câteva setări din aplicație, poți repeta aceeași amprentă la nesfârșit. Folosește ghidajele pentru panglici e-mark pentru a imprima perfect. Pe lângă panglicile de bumbac COLOP e-mark, poți folosi propriile panglici sau, pentru mediile umede, poți alege panglica noastră rezistentă la apă.

CAUȚI MAI MULTE INFORMAȚII? VIZITEAZĂ SECȚIUNEA HELP CENTRE!