e-mark®

CUMPĂRĂ ONLINE

Imprimare multicoloră

Cartuș HP până la 1,500 imprimări

Imprimare pe suprafețe absorbante

Imprimare continuă

Coduri de bare, QR, dată, numărător

 

Aplicație iOS și Android

Aplicație Windows și driver imprimantă

Compatibil cu stația pentru panglici

Accesorii și consumabile disponibile

Compatibil cu sistemul de imprimare pe 3 rânduri

Personalizare ușoară pe loc

Imprimanta mobilă pentru profesioniști

Folosește e-mark în multe din departamentele firmei tale: ca o unealtă de organizare și procesare în birou, pentru etichetarea coletelor și documente în logistică, ca o unealtă de marketing și vânzare, mulțumită opțiunilor de personalizare ușoară și multe altele. e-mark combină mai multe imprimante într-un singur dispozitiv: o imprimantă pentru etichete, una pentru semne, una pentru panglici, una pentru carduri, dar și o imprimantă pentru amprentarea directă pe diverse suprafețe.

Cum folosești e-mark

 1. Descarci aplicația mobilă pentru iOS sau Android sau pe cea pentru Windows
 2. Selectezi o amprentă deja existentă sau creezi un design nou
 3. Conectează aplicația la e-mark (prin Wi-Fi sau prin USB pentru desktop)
 4. Trimite amprenta selectată la imprimantă
 5. Aplică amprenta cu o simplă glisare laterală către stânga sau dreapta.

Hoteluri și Restaurante

În hoteluri, restaurante și baruri e-mark poate fi folosit pentru imprimarea mesajelor de bun venit sau a celor VIP, pentru a imprima prețuri sau etichete pentru mâncăruri, pentru a-i informa pe clienți în legătură cu schimbările neprevăzute de program, pentru a personaliza șervete, dar și pentru a imprima previziunile meteo, etichete pentru bagaje sau coduri Wi-Fi. Este dispozitivul ideal pentru a-i face pe musafiri și vizitatori să aibă o experiență memorabilă.

Birou

e-mark este o unealtă utilă în birouri și în scopuri de organizare. Poți imprima direct pe documente de intrare sau de ieșire, memento-uri, să creezi un proces intern de aprobare, să organizezi documente și dosare, precum și să imprimi datele de expediere către clienți existenți sau potențiali cu funcția de imprimare în serie. Un instrument all-in-one pentru birourile din orice industrie.

Logistică și Numerotare

Să printezi numere seriale, coduri QR și de bare, adrese, este a fel de ușor ca 1-2-3 cu funcția de numerotare e-mark, generatorul său de coduri QR și de bare și opțiunea de printare în serie. Aceste caracteristici fac din e-mark un companion ideal pentru departamentele de logistică, care vor beneficia de posibilitatea de a numerota automat rapid și eficient.

Etichetare

e-mark este mai mult decât un aparat de etichetat. În aplicație poți crea propria aprentă color, care să includă logo, dată și oră, coduri de bare sau QR și multe altele. Imprimă etichete pentru promoții sau detalii de preț în magazine, numere seriale sau coduri de bare pentru rafturile dn depozit sau etichete cu adrese pentru pachete. Gama de etichete e-mark este vastă, oferind chiar și etichete termoadezive, ușor de lipit cu fierul de călcat.

Panglici personalizate

Cu sistemul de imprimare pentru panglici e-mark funcționează ca o imprimare la rolă profesională. Indiferent că vrei să imprimi o întreagă rolă sau doar un anumit număr de panglici, e-mark îți oferă opțiuni individuale, flexibile și eficiente într-un mod unic și nemaivăzut.

Carduri

Fie că este vorba de carduri de preț pentru dulapuri, cărți de vizită personalizate, carduri de angajat, vizitator sau membru sau bilete anuale, cu sistemul de imprimare pe 3 rânduri, imprimarea cardurilor devine flexibilă și ușoară.

Accesorii și Consumabile

Stația de printare pentru panglici e-mark®

Ghidaj pentru panglici 10 mm e-mark®

Riglă e-mark®

Set ghidaje pentru panglici 15/25 mm e-mark®

Husă e-mark®

e-mark poate fi controlat prin intermediul unui telefon smart, tabletă sau PC Windws. Aplicația mobilă este compatibilă cu dispozitivele iOS și Android și este disponibilă pentru descărcare pe magazinele specifice celor două sisteme de operare. În aplicație, ai toate opțiunile esențiale pentru a crea un model de amprentă nou sau poți selecta unul deja existent; poți monitoriza starea dispozitivului (nivelul bateriei, nivelul de tuș, conexiunea Wi-Fi). Editorul oferă opțiuni de design nenumărate pentru a crea amprenta perfectă pentru orice destinație. În plus, pe lângă opțiunile standard (selectarea fontului, culorile și fundalul, inserarea de pictograme, mărirea, micșorarea, rotirea etc.), poți încărca propriile fonturi, imagini grafice sau poze în format .jpg sau .png. Generatorul de coduri de bare și QR, precum și funcția de datare și numerotare sunt caracteristici speciale ale aparatului e-mark.

În plus, oferim utilizatorilor un driver gratuit pentru imprimantă care poate fi instalat pe orice PC Windows. Această funcție îâi permite să imprimi elemente separate sau un document integral direct din programe precum Word. e-mark poate fi selectat din panoul de setări pentru imprimantă, exact ca orice dispozitiv de birou asemănător.

Descarcă aplicația

Toate instrucțiunile de folosire și fișa tehnică a produsului și accesoriilor pot fi găsite în secțiunea Help Centre.

vezi Instrucțiunile

Pe lângă șabloanele pre-instalate din aplicație, îți punem la dispoziție o librărie de modele gratuite ce pot fi descărcate de pe pagina noastră. Acestea sunt împărțite în 2 categorii: modele specifice accesoriilor și modele cu specific industrial. Instrucțiunile pentru încărcarea acestor șabloae în aplicație sunt incluse.

Vezi Șabloanele
  • Creează amprente în aplicația gratuită pentru iOS, Android și PC Windows.
  • Cartuș de cerneala C2: potrivit pentru aproximativ 1500 amprente; cerneală specială (CMY), care oferă imprimări luminoase și de înaltă calitate încă de la prima amprentare, chiar și utilizat mai rar.
  • Dimesniunea maximă a amprentei: înălțimea 14.5 mm și lungimea 150 mm
  • Viteza maximă de imprimare: 300 mm/s
  • Funcție automată de dată, oră și numerotare
  • Generator de coduri de bare și QR
  • Modele de amprente gata de utilizare
  • Posibilitatea de a încărca logo-uri și imagini, ușor de imprimat (jpg sau png)
  • Posibilitatea de a salva până la 4 amprente pe e-mark
  • Mobilitate și flexibilitate datorată acumulatorului
  • Viața bateriei: 5 ore (de folosire continuă)
  • Baterie: 11.1 V Li-Ion cu min. 600 mAh (3 celule cu 3.7 V fiecare)
  • Transfer de date: USB sau Wi-Fi
  • Greutatea dispozitivului fără ambalaj: 224.5 g
  • Imprimare color mobilă, direct pe suprafețe absorbante
   Inkjet, 600 dpi
  • Conținutul pachetului: e-mark, cartuș cerneală, cablu USB, mufă EU Tip C, Ghid rapid de utilizare
 • Ce fel de culoare/cerneală folosește e-mark?

  E-mark este bazat pe tehnologia inkjet. Cartușul standard este un cartuș tricolor (CMY), care permite imprimarea oricărei combinații de culori. A fost special dezvoltat de HP pentru imprimantele mobile. E-mark poate fi folosit doar împreună cu cartușul original COLOP e-mark. Cu un singur cartuș poți imprima până la 1500 de amprente. Pe lângă cartușul standard, sunt disponibile un cartuș cu pigment negru și unul UV.

   

  Ce opțiuni profesionale sunt disponibile pentru e-mark?

  e-mark oferă o gamă largă de caracteristici profesionale. În aplicația mobilă și în cea pentru PC Windows vei găsi o funcție automată pentru dată, oră și numerotare, o funcție de imprimare în serie și un generator de coduri de bare și QR. În plus, poți stoca peranent până la 3 aprente pe e-mark, care pot fi imprimate fără conexiune la aplicație. Ca unealtă profesională, sistemul de imprimare pe 3 rânduri ajută la imprimarea cardurilor în format standard. e-mark poate fi folosit împreună cu aplicația e-mark create în scopuri creative.

   

  Ce materiale pot imprima cu e-mark?

  e-mark poate imprima direct pe aproape toate suprafețele absorbante. Acestea includ diverse tipuri de hârtie, carton, lemn netratat, plută, material textil, etc.

   

  Pot să creez popriile modele?

  Da, bineînțeles! În aplicația e-mark poți crea propriile modele folosind imagini, logo-uri și texte personale. Poți adăuga elemente precum dată, oră numerotare automate, coduri de bare și QR.

   

  Cauți mai multe informații?

  Vizitează secțiunea Help Centre!

Cauți mai multe informații? Vizitează secțiunea Help Centre!