O nouă eră pentru
imprimarea mobilă
O nouă eră pentru ștampile și imprimare mobilă keyboard_arrow_down Mai mult

Bun venit în lumea imprimării mobile

Imprimantele noastre mobile sunt mici, extrem de versatile și imprimă full color direct pe aprope toate suprafețele absorbante. Indiferent că ai o afacere sau îl folosești pe cont propriu, poți eticheta, personaliza și crea cu aceste dispozitive smart, controlate printr-o aplicație. În special mesajele personalizate, fie pentru clienți, prieteni sau familie, sunt foarte la modă, cresc satisfacția și inspiră. Cu imprimantele mobile COLOP e-mark, personalizarea pe loc este mai ușoară și mai rapidă ca oricând.

Fă cunoștință cu familia de produse

Imprimanta mobilă pentru cei creativi

e-mark® create

Pe lângă aplicația pentru dispozitive mobile, e-mark create poate fi controlat folosind un dispozitiv Windows. O altă caracteristică specială a acestui produs este imprimarea pe 2 sau 3 rânduri.

Imprimanta mobilă pentru profesioniști

e-mark®

e-mark are funcții adiționale precum generatorul de dată și număr, coduri de bare și QR și imprimarea pe mai multe rânduri. 4 amprente pot fi stocate direct pe dispozitiv. Aplicația pentru Windows și un driver de imprimantă sunt disponibile.

Filosofia imprimării mobile

Spre deosebire de imprimarea convențională, unde se inserează hârtie în imprimantă de birou, se trimite documentul de pe un calculator și se imprimă, imprimarea mobilă are o abordare cu totul dferită. În primul rând, așa cum sugerează și numele, dispozitivele noastre de marcare sunt așa de mici încât pot încăpea în aproape orice geantă și, prin urmare, pot fi folosite complet independente de locație. În al doilea rând, imprimarea mobilă permite marcarea directă pe oricare suprafață absorbantă. Acest lucru face ca personalizarea, organizarea și procesul creativ să fie mai rapide și mai ușoare. COLOP A fost prima companie care a lansat un astfel de dispozitiv, astfel devenind pionierul imprimării mobile. De la lansarea pe piață în 2019, imprimantele au fost constant optimizate și noi produse au fost adăugate familiei e-mark.

Produse premiate

Produsele e-mark au dobândit o mulțime de premii internaționale pentru design și tehnologie.

Soluții inteligente de imprimare mobilă pentru nevoi versatile

Lucrezi sau reprezinți o companie și cauți o soluție de etichetare și personalizare eficientă, care poate fi folosită în majoritatea departamentelor companiei, precum organizarea biroului, marketing, organizarea de evenimente, logistică, vânzări, controlul calității sau producție? În acest caz noi îți oferim soluția ideală: e-mark și multitudinea de accesorii dedicate (stația pentru panglici, dispozitivul de imprimare pe 3 rânduri, panglici de bumbac, role și pagini de etichete, semne și carduri printabile). În plus, pe lângă posibilitatea de aplicarea directă a amprentelor multicolore, pe majoritatea suprafețelor absorbante, e-mark oferă o serie de funcții adiționale pentru mediul profesional: funcție de datare și numerotare, generator de cod de bare și QR, posibilitatea de a înmagazina până la 4 amprente pe dispozitiv, imprimare constinuă și pe mai multe linii, driver de imprimantă și aplicație Windows.

CREEAZĂ-ȚI PROPRIILE AMPRENTE

Cu respectiva aplicație mobilă (e-mark sau e-mark create) sau cea pentru Windoes (disponibilă pentru e-mark și e-mark create) poți crea propriile amprente, le poți trimite imprimantei mobile cu numai un click și să le imprimi imediat. Editorul îți oferă multe opțiuni de design. Poți insera text, folosind font-uri deja existente sau pe cele încărcate de tine, schimba dimensiunea, culoarea etc. Mai mult, editorul îți permite să încarci imagini precum logo-uri, pictograme sau poze (.jpg sau .png). Nenumărate posibilități pentru a-ți crea propriile modele pentru produsul tău e-mark, ca profesionist în personalizare și artizanat. Dacă preferi să folosești design-uri deja existente, pot fi descărcate în mod gratuit sau contra cost de pe pagina e-mark sau direct din aplicație.